CURSUS
De mensen die werken bij Kanokamperen.nl zijn enthousiaste kano en kampeer professionals met veel ervaring in de open kano, met kamperen, routes, veiligheid en veel meer.

En zij delen hun ervaringen graag met anderen. Nationaal Park Weerribben Wieden is de uitvalsbasis voor Kanokamperen en een waar Kanoparadijs voor meerdaagse tochten.
Peddeltechniek aanleren is belangrijk. Zonder de juiste techniek is het peddelen nooit erg leuk, je wordt te snel moe en als het een beetje tegen zit dan val je door de mand. (lees: uit je kano). Voor peddeltechniekles kan je terecht bij ons zusterbedrijf Kanoschool Herbie Bird.
DAGCURSUS
In beginsel zal de nieuwe vaarder dagtochten peddelen. Meerdaagse tochten zijn ook goed mogelijk, maar daarbij komen andere factoren om de hoek kijken. Een overnachtingsplek vinden is al iets, maar ook het opzetten van een comfortabel onderkomen is belangrijk. We geven instructie en voorlichting over de onderstaande onderwerpen:
1. Peddeltechnieken
2. Beladen van de kano
3. Route planning
4. Tentkeuze
5. Kleding en veiligheid
6. Juiste overnachtingsplek
7. Comfort
Nationaal Park Weerribben-Wieden is een perfecte plek om je voor te bereiden op een meerdaags kano avontuur op vlak en licht stromend water waar ook ter wereld. Voor een cursus peddeltechniek www.herbiebird.nl. Naast een aantal arrangementen maakt Kanokamperen ook maatwerk.
Variabelen zijn eigen kano of tent, hoeveel uren peddeltechniek, lengte van de tocht, aantal dagen onderweg, vaarroute, overnachtingsplekken, portages, weersomstandigheden, ervaring, conditie etc. We zijn een klein bedrijf maar we maken graag een offerte voor een of twee personen, gezin of kleine vriendengroep.
Contact
Hoogeweg 28 Ossenzijl
Tel. 06-51828955
info@kanokamperen.nl
Partners